Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2017-2018 sezonunun en iyi 15 transferi

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
15

Junior Fernandes

Vagner Love'un Beşiktaş'a transferinin ardından büyük bir kaosa sürüklenmesi beklenen Alanyaspor forması altında bambaşka bir role bürünen Junior Fernandes, 2 milyon euroluk bonservis bedelinin karşılığını 24 maçta 10 golle verdi.

Junior Fernandes <span class='rating x2'></span>
14

Serdar Gürler (Osmanlıspor)

Sezon başında Gençlerbirliği'nden 2.5 milyon euro bedelle Osmanlıspor'a transfer olan Serdar Gürler, Osmanlıspor'u kümede tutmayı başaramasa da ligin 33. haftasına kadar adeta çırpında. Vasat bir kadroya sahip olan Osmanlıspor'da Musa Çağıran ile beraber parıldayan tek isim olan Serdar Gürler, istikrarlı performansı ve 29 maçta attığı 12 golle, 2.5 milyon euroluk bonservis bedelinin hakkını verdi.

Serdar Gürler (Osmanlıspor)<span class='rating x3'></span>
13

Khalid Boutaib (Malatyaspor)

Sezon başında transfer çılgınlığı yaşayan Yeni Malatyaspor'un %100 verim aldığı isimlerden biri olan Khalid Boutaib, takımın kümede kalmasında büyük katkı sağladı. 31 maçta 12 gollük bir performans sergileyen Boutaib, şüphesiz ki son vuruşlarda başarı oranını bir adım daha öteye taşımayı başarsaydı bambaşka bir noktada olabilirdi.

Khalid Boutaib (Malatyaspor)<span class='rating x4'></span>
Sporx Anasayfasına Dön